Butik i Malmö

Jag tillhör den krets som mycket ofta, minst varje vecka, handlade i er butik i Malmö. Den låg dessutom bara ett hundratal meter från min bostad och kan verkligen inte anses vara ”off”, alldeles intill Triangelns köpcentrum. Jag, och många av mina vänner, blev djupt besvikna då den stängdes för några år sedan. Jag har fortsatt att prenumerera på era utskick och det svider varje gång jag ser vilka läckerheter jag går miste om. Jag hoppas verkligen att ni öppnar här igen och marknadsför er bättre än vad som skedde sist.
Med vänlig hälsning
Olof Ahrnbom
Olof Ahrnbom

Kommentarer

 • Hej,

  Vi håller på att se över möjligheterna att öppna nya butiker samt utöka hemleverans. Malmö är en av de platser. Förhoppningsvis kommer vi att kunna finnas på plats igen i Malmö.
  Johan Söderlind
 • Jag kan inte annat än hålla med Olof Arhnbom. Picardbutiken vid Triangeln, Malmö saknas enormt! De ytterst få Picard-produkter som kan hittas på ICA Supermarket, Hansa, är en klen tröst. Finns det möjlighet att tillsvidare utöka sortimentet hos era återförsäljare? Drömmer fortfarande om er Navarin de la mer ... (och alla de andra fantastiska färdigrätterna).

  Med vänlig hälsning
  Annyca
  Annyca Hagberg Rantzow
 • Hej, Vi försöker kontinuerligt att få dagligvaruhandeln att ta in fler av våra produkter. I princip har de tillgång till hela vårt sortiment men det är upp till bl a ICA centralt att ta in eller inte.
  Johan Söderlind
 • Vilka butiker i Malmö säljer era produkter idag?
  Jan Höörgren
 • Hej,

  Det är ICA som har ett 50-tal produkter centralt, som sedan respektive ICA-handlare har möjlighet att ta in. City gross har även ett tiotal av våra varor.
  Johan Söderlind

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.