Butik i Malmö

Saknar er i Malmö! Kommer ni att öppna butik här igen? Förhoppningsvis på bättre läge, den förra låg helt @off”
Hälsn Inger

Kommentarer

 • Hej!
  Vi har många tankar kring detta och hoppas ha svar snart!
  Tack för att du hör av dig om just detta- jag ska framföra dina synpunkter.
  Emily Gray
 • Vill hörna att ni öppnar butik i Malmö igen
  Monica
 • Hej,

  Vi håller på att undersöka möjligheterna att börja med hemleverans under nästa år. Tills dess är det ICA samt City Gross som har produkter från oss. ICA har ett 50-tal produkter som sedan respektive ICA handlare kan ta in, m a o upp till butikschefen.
  Johan Söderlind Product & Marketing Manager
 • Hej
  Har tidigare bott i Stockholm och handlat mycket i era butiker där.
  Har nu sedan några år flyttat till Lund ungefär samtidigt som ni lade ner butiken i Malmö. Saknar därför denna.
  Försökt finna era produkter i ICA, Citygross och Coop och upptäckt att i brist på riktig promotion är kunderna inte medvetna om att det är Picard-produkter med en högre kvalitet och smakupplevelse är "vanliga" frysprodukter.
  Jag önskar därför att ni återöppnar Malmö-butiken och/eller förstärker samarbetet med ICA/CityGross/Coop så att jag åter kan få tillgång till produkterna.
  Jag tror att marknadsstödet till ICA/CityGross/Coop varit för svagt för att de skall kunna skapa en tillräcklig efterfrågan på eller medvetenhet om era produkter.
  Den bild jag fått under min tid i Skåne är att marknaden varken har noterat att Malmöbutiken fanns eller att produkterna finns (i mycket begränsad omfattning) i andra butiker i Skåne eller i många fall att varumärket Picard säljs i Skåne.

  Jörgen Jarleman
 • Hej,

  Vi försöker ständigt att få in fler produkter i dagligvaruhandeln. Idag har t ex ICA centralt ett 50-tal Picard produkter. Det är sedan upp till respektive handlare att ta in då det inte sköts centralt.
  Johan Söderlind Product & Marketing Manager

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.