Butik i Malmö

Saknar er i Malmö! Kommer ni att öppna butik här igen? Förhoppningsvis på bättre läge, den förra låg helt @off”
Hälsn Inger
Inger

Kommentarer

 • Hej!
  Vi har många tankar kring detta och hoppas ha svar snart!
  Tack för att du hör av dig om just detta- jag ska framföra dina synpunkter.
  Emily Gray
 • Vill hörna att ni öppnar butik i Malmö igen
  Monica
 • Hej,

  Vi håller på att undersöka möjligheterna att börja med hemleverans under nästa år. Tills dess är det ICA samt City Gross som har produkter från oss. ICA har ett 50-tal produkter som sedan respektive ICA handlare kan ta in, m a o upp till butikschefen.
  Johan Söderlind
 • Hej
  Har tidigare bott i Stockholm och handlat mycket i era butiker där.
  Har nu sedan några år flyttat till Lund ungefär samtidigt som ni lade ner butiken i Malmö. Saknar därför denna.
  Försökt finna era produkter i ICA, Citygross och Coop och upptäckt att i brist på riktig promotion är kunderna inte medvetna om att det är Picard-produkter med en högre kvalitet och smakupplevelse är "vanliga" frysprodukter.
  Jag önskar därför att ni återöppnar Malmö-butiken och/eller förstärker samarbetet med ICA/CityGross/Coop så att jag åter kan få tillgång till produkterna.
  Jag tror att marknadsstödet till ICA/CityGross/Coop varit för svagt för att de skall kunna skapa en tillräcklig efterfrågan på eller medvetenhet om era produkter.
  Den bild jag fått under min tid i Skåne är att marknaden varken har noterat att Malmöbutiken fanns eller att produkterna finns (i mycket begränsad omfattning) i andra butiker i Skåne eller i många fall att varumärket Picard säljs i Skåne.

  Jörgen Jarleman
 • Hej,

  Vi försöker ständigt att få in fler produkter i dagligvaruhandeln. Idag har t ex ICA centralt ett 50-tal Picard produkter. Det är sedan upp till respektive handlare att ta in då det inte sköts centralt.
  Johan Söderlind
 • Hej!
  det funkar inte med återförsäljning via Ica, t ex. Handlarna har ingen kännedom om era produkter och vi potentiella kunder kan inte veta vilka av era produkter de saluför.
  har ni någon lösning på det? T ex att Ica centralt lägger ut sortimentet från er på nätet? Då skulle vi kanske kunna påverka vad vi önskar.
  dessutom borde era produkter ha en egen yta med skylt från er, inte att man måste leta runt då man blandar liknande produkter.
  vänligen
  A-M lundquist
  Anne- Marie Lundquist
 • Hej,
  ICA har centralt cirka 50 varor från Picard. Det är sedan upp till respektive handlare att ta in. De får information om detta från ICA. Du får dessvärre försöka påverka din handlare, vi gör det också från vårt håll till hela kedjan.
  Johan Söderlind
 • Dom lyssnar inte på kunden. Kan inte påverka chefen. ”Det finns så mycket annat ”. Du kan väl hacka vitlöken själv. Några av kommentarerna.
  Bengt Odeberger
 • Ja det var ju inte roligt att de vare sig lyssnar på sin chef eller sina kunder...
  Johan Söderlind
 • Skulle också bli mycket glad om det gick att få tag på hela ert sortiment i Malmö igen! Håller med tidigare kommentarer att det inte framgått hos befolkningen vad Picard är eller att det ens fanns, utöver några få som vistats i Frankrike. Det var ju inte en optimal plats att ha butik heller, där den låg. Vad sägs om att lägga upp hela sortimentet på t ex Mathem, tills ni kan slå upp något eget på en bättre plats igen? Längtar!
  Helena
 • Hej,

  Vi skulle gladeligen lägga upp hela vårt sortiment på Mathem men dessvärre så har vi enbart fått in ett 10-tal produkter där. men vi jobbar hela tiden med detta och med dagligvaruhandeln.
  Johan Söderlind
 • Håller helt med Helena, butiken låg helt fel i Malmö. I Göteborg har den ett pangläge mitt i stan på Kungstorget. Man kan hitta några få produkter i vissa ICA-butiker här i Malmö bl a Malmborgs i Limhamn men de ligger helt fel, man får leta efter dom 😳 Hälsn Inger
  Inger
 • Ja butiken låg dessvärre helt fe i Malmö. Vi har dock inga planer att öppna en ny utan försöker lösa behovet via e-handeln som inte heller kommer på plats i år.
  Johan Söderlind

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.