En fråga till ang. frysta kantareller, 300 gram.
För det första, fantastiska kantareller
MEN
jag får en bismak/eftersmak i min sås som jag gjort efter alla konstens regler och med mycket kärlek. Har försökt dra ur med rå potatis i en stund, stekt lök för att få sötma, haft i vin och buljongtärning, grädde och creme friache. Fick samma "bismak" när jag prövade att göra med torkade kantareller för ett tag sedan (men där var konsistensen bedrövlig så jag blev så glad när jag hittade Picards frusna)! Har ni något tips? eller är det helt enkelt denna smak på kantareller? Har inte upplevt den smaken på egenplockade.
MEN
jag får en bismak/eftersmak i min sås som jag gjort efter alla konstens regler och med mycket kärlek. Har försökt dra ur med rå potatis i en stund, stekt lök för att få sötma, haft i vin och buljongtärning, grädde och creme friache. Fick samma "bismak" när jag prövade att göra med torkade kantareller för ett tag sedan (men där var konsistensen bedrövlig så jag blev så glad när jag hittade Picards frusna)! Har ni något tips? eller är det helt enkelt denna smak på kantareller? Har inte upplevt den smaken på egenplockade.
Följ inlägget
1
följare
Kommentarer