Till senaste kommentaren

Gällande utvecklingen av Coronaviruset ( Covid-19)

Picard Sverige bevakar händelseförloppet och utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) och följer de riktlinjer som ges av Folkhälsomyndigheten. Vår högsta prioritet är våra kunders och medarbetares hälsa och välbefinnande.  

Vad vi gör i våra butiker för kunders och medarbetares trygghet:

 •  Vi följer riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och alla medarbetare i våra butiker får löpande del av ny information om Covid-19.
 •  Vi har ökat fokus på handhygien i alla våra butiker och har strikta rutiner för kollegor som är sjuka enligt direktiv från Folkhälsomyndigheten.  
 •  Vi har stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien. Det innebär bland annat att vi utför regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som exempelvis frysar, dörrhandtag, kassadiskar och kortterminaler.   

Kommentarer

 • Vi vill gärna hjälpa alla kunder som inte har möjlighet att handla själva i våra butiker. Därför kan man nu ringa in och beställa sina varor, så packar vår hjälpsamma personal dem och ställer allt i vårt praktiska frysrum tills man kan hämta dem. Man betalar antingen med kort eller kontanter ( vi kan komma ut med kassarna vid kontantbetalning) Ring en av våra butiker så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig! 😊😊⁠
  Glöm inte att fråga efter nyheter och erbjudanden!⁠  Emily Gray PR & Marknad
 • Kära M. eller Mme Picard,
  Varför inte ta ett steg till och erbjuda hemleverans för dem som sitter i karantän, dvs de över 70 som dessutom har ett antal allvarliga sjukdomar? Min fru Kristina och jag håller på dö av längtan till tomates farcies, pastilla med lamm, små glassar i trut, opera-efterrätter, petites pâtes med pilgrimsmusslor, auberginegratäng, citronmarängsbakelser m.m.!
  Vi har suttit i karantän över sju veckor och har ingen möjlighet att hämta dessa godsaker! Allons, faites un petit effort, cela ne peut pas durer indéfiniment!

  Med vänlig hälsning/Manuel Dahl
  Manuel Dahl
 • Hej!
  Vi önskar att vi kunde göra detta- och hoppas i alla fall lösa det med en webstore
  så att våra kunder kan få hem över 300 produkter till dörren.
  Under tiden hoppas jag att vi kan hjälpa er att packa det ni behöver så kanske ni kan be någon hämta upp er varor och ställa dem utanför er dörr.

  Ha det bra om ta hand om er!

  Emily Gray PR & Marknad
 • Absolut, det vore en välgärning om det kunde ordnas med hemleverans !!
  Hälsar Agneta 82 år

  Bonne Journee  !
  Agneta Löberg
 • Hej!
  Webshoppen är snart upp!!
  Håll utkik på vår hemsida- då kan ni få hem över 300 produkter till dörren.
  Var rädd om er!
  Emily Gray PR & Marknad
 • Gäller detta även Göteborg?
  Lena Meyer


  Lena Meyer
 • Hejsan!
  Vi hoppas att vår e-handel snart ska komma igång även i Göteborg.
  Så fort vi lyckats lösa detta kommer vi meddela detta!
  Ha det bra!
  Emily Gray PR & Marknad

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.