Kan jag lita på att det inte finns tillsatser mm i produkterna?

Vi använder enbart förstklassiga råvaror som håller en jämn och hög kvalitet för att säkerställa smak, textur och näringsvärde. Detta innebär att vi inte tillsätter några onödiga tillsatser såsom konserveringsmedel, glutamat, konstgjorda smak- och färgämnen eller härdade fetter.

Förutom högkvalitativa råvaror kräver vi noggrann ursprungsmärkning och interna kontroller av varje steg i produktionskedjan. All hantering av våra produkter, inklusive förpackning och infrysning sker omedelbart efter skörd, i direkt anslutning till respektive odling.

Grönsaker, frukter och bär skördas under den säsong då kvaliteten och smaken är som allra bäst. Alla fisk- och skaldjursprodukter fryses i hög utsträckning direkt på fiskebåten, alternativt i anslutning till hamnen.

Den snabba hanteringen gör att råvarorna bibehålls precis så färska som de är vid infrysningstillfället. Varje år genomförs nära 100 000 kvalitetskontroller av våra produkter. Varje leverans testas i genomsnitt tre gånger för att garantera att produkterna håller högsta kvalitet.

Testerna genomförs i egna laboratorier och kontrollerar bland annat produkternas färskhet, kvalitet och smak. Dessutom utförs regelbundna tester avseende halter av tungmetaller, bekämpningsmedel, nitrater och bakterier. Vi samarbetar även med ett expertteam som övervakar toxiner, näring och mikrobiologiska faktorer. Dessa extremt noggranna tester garanterar att alla produkter du hittar i våra frysdiskar är av högsta kvalitet.Emily Gray

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.