Utbud på Coop

Hej!

Då jag handlat på Stora Coop Bäckebol, har jag sett att Picards frysar tyvärr verkar ha minskat väldigt i antal och jag är nu rädd att dessa varor helt ska försvinna från utbudet. Därför ville jag påpeka att jag ett stort antal gånger köpt dessa varor men att flertalet inte går att registrera på Shop Express, utan blir undantagsvaror som sedan registreras av snäll och hjälpsam kassapersonal som t.ex. "diverse mejeri" eller liknande, och därför inte registreras som Picard-varor. Vet inte om detta spelar någon roll, men om anledningen till att dessa varor minskar i utbudet är för att de inte köps, så är detta en del av problemet.

Eftersom jag bor i en del av Göteborg där man inte kan få hemleverans och i nuläget inte åker till er butik i stan pga Covid, så kände jag att detta var viktigt att lyfta.

Tack på förhand!

Vänliga hälsningar
Maria Cardell
Maria Cardell Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Dessvärre harr vi svårt att påverka hur COOP saluför våra varor, men vi gör vad vi kan. Vi arbetar på att få igång hemleverans i Göteborg under våren.
  Johan Söderlind
 • Hej Johan!

  Det var mest för info, och för att Picard och Coop förhoppningsvis kan ha mer kommunikation kring och koll på vilka av varorna som säljs, då det i fallen som jag beskrev inte syns att Picard-varorna säljs, utan att de säljs som annat. Man förstår ju helt att det dras ner på Picard-varor när det inte syns i statistiken att de säljs, så det viktigaste är väl att streckkoderna stämmer, och att försäljningssiffrorna stämmer.

  Tack!
  Maria Cardell
 • Tack för informationen. Vi har en säljkår som jobbar med detta.
  Johan Söderlind

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.