Var har ni mest varor nu?

Hej!
Vilken butik i Stockholm har mest varor nu. Det är ganska tunnt i frysarna när jag har varit där. Tänkte nämligen gå och handla idag och fylla frysen hemma och då är det kul om det finns mycket att välja på.
Tack på förhand och ha en trevlig dag!

MvH: Håkan Wikland
Håkan Wikland

Kommentarer

 • Hej Håkan!

  Det är svårt att svara på tyvärr. I princip är det ungefär lika mycket i alla butiker. Men det som skulle hjälpa vore om du kunde skriva några exempel på produkter som du skulle vilja köpa, så kan jag göra en koll på hur lagerstatusen är på dessa.

  Annars är det ny leverans till samtliga butiker imorgon igen.
  Tobias Ekvall
 • Hej Tobias!

  Tack för svaret! Jag åkte till butiken på Kungsholmen så det blev 2 st fulla kassar.
  Jag kunde ej låta bli att titta på den franska sidan Picard.fr och det var mycket man skulle vilja köpa sedan längtade man lite efter Frankrike/Paris och Picard då jag bodde där av o till från 1995-2001.
  Ha en fin dag.

  MvH: Håkan Wikland
  Håkan Wikland
 • Härligt att höra Håkan!

  Det finns många fina produkter på den franska sidan också. Förhoppningsvis ska vi inom kort kunna erbjuda ett större utbud.

  Hoppas att det smakar!
  Tobias Ekvall
 • Hej, har varitpå Karlavägen men tyvärr just nu väldigt tomt i hyllorna. Jag är ute efter smördegsknytten och tarte tatin. Kan ni hjälpa mig med vilken butik som förhoppningsvis har dessa varor?🙏🏻 Stort TACK på förhand! Med vänlig hälsning, Eva
  Eva
 • Hej Eva. Tyvärr har vi brist på produkter i alla våra butiker just nu, men vi får in nya leveranser från Frankrike denna vecka. På fredag bör det se bättre ut i de flesta av våra butiker.
  Tobias Ekvall

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.