Vill du komma i kontakt med oss?

Har du frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med oss?

Maila oss så hör vi av oss till dig!

Emily Gray PR & Marknad Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej!
    De är runda och vad gäller diametern, så ska de vara max 28 cm utrullade.
    Så det är en standard pajform som gäller.
    Här har du lite info som jag hittade:
    Take a roll of puff pastry from its case and place it in its plastic film for 4 hours 30 minutes in the refrigerator. Let stand for a few minutes at room temperature (20 ° C) before cooking.
    After thawing, remove the plastic film and unroll the dough. Place it with its sheet of baking paper in your mold (maximum diameter 28 cm). Press the bottom and edges. Prick with a fork. Garnish and cook according to your recipe. For white cooking: cover the bottom with dried vegetables, preheat your oven to 210 ° C (th. 7) and leave to cook for the time indicated: Traditional oven: 20 minutes - Fan oven: 18 minutes.

    Hoppas detta hjälper!!
    Emily Gray PR & Marknad

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.